Împreună – pentru un oraș curat!

           Ce reprezintă pentru noi mediul în care locuim? Ce înseamnă natura, ce sunt copacii, iarba, apele, animalele şi plantele? Sunt câteva din întrebările pe care ar trebui să ni le punem poate chiar zilnic, căci planeta noastră are tot mai mult de suferit din cauza poluării cauzate de mâna omului. Cu sau fără intenţie, noi ne distrugem propriul cămin.

          Natura este foarte importantă pentru fiecare persoană. Ea se găseşte pretutindeni, reprezintă frumuseţea, magia, farmecul Terrei.

          Ecologizarea mediului este foarte importantă pentru noi, deoarece  mediul este important pentru toată lumea. Pentru a preveni orice fel de poluare a mediului ( aer, sol, apă) trebuie să fim foarte atenți cum ne comportăm cu natura. Aceasta este la fel de sensibila ca  noi, oamenii. Așa cum o persoană se poate îmbolnăvi din cauza unor virsuri și mediul poate fi poluat,  dar virusurile suntem noi oamenii.

          Elevii Liceului Sever Bocu, clasa  a XII-a B însoțiți de către  doamna profesor diriginte Anghelus Emanuela și elevii clasei a IX- a A însoțiți de către doamna profesor diriginte Constantinescu Simona au efectuat o acțiune de ecologizare atât în  Parcul Mare  al orașului Lipova cât și  pe malul  râului Mureș.

        Acțiunea a avut succesul așteptat, elevii implicîndu-se în adunarea tuturor deșeurilor din respectivele zone lăsând în urma lor un mediu curat.

            Promitem să continuăm aceste acțiuni pentru a oferi un exemplu tuturor locuitorilor acestui oraș, împreună putem să  facem un oraș curat și frumos.

        Vrem să mulțumim Primăriei Lipova pentru sprijinul oferit în colectarea gunoiului. 

                                                                                Director,

                                                                   Prof. Corina Berzovan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.