Târgul Județean al Firmelor de Exercițiu

„Nu transmiterea de cunoștințe este obiectivul, ci aducerea… în situația de a putea aprecia situații economice, de a elabora soluții creative pentru probleme și de a pune în practică aceste soluții.” – a fost motto-ul Târgului Județean al Firmelor de Exercițiu organizat de către Liceul Particular „Vasile Goldiș” din Arad.

Firma de exercițiu este o concepție modernă de integrare și aplicare interdisciplinară a cunoștințelor, abordare a procesului de învățare, care asigură condiții pentru probarea practică a competențelor dobândite de elevi în pregătirea profesională.


Un exercițiu pentru viitorii antreprenori sunt firmele de exercițiu pentru specializările technician în activități de comerț și technician în activități economice. Firmele de Exercițiu: „ Aqua Vest” la clasa a-XI-a comerț coordonată de prof. Angheluș Emanuela și „Paradisul Copiilor” la clasa a XI-a economic coordonată de profesor Berzovan Corina au participat la Târgul Firmelor de Exercițiu unde s-au prezentat 32 de firme de la toate liceele din județ cu profil servicii, licee din Timișoara, Oradea și Serbia.

Elevii și doamnele profesoare s-au făcut remarcați pentru activitatea depusă în cadrul firmei, astfel F. E. „AQUA VEST” au obținut premiul II la secțiunea – Comunicare și Negociere, F.E. „PARADISUL COPIILOR” au obținut mențiunea II la secțiunea – Materiale Publicitare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.