Festivitatea de absolvire – Promoția 2017

Zâmbete, lacrimi, îmbrăţişări, multe emoţii şi… mândria de a fi absolvent… pe scurt, cam asta ar fi caracterizarea zilei de 26 mai 2017 pentru absolvenţii  Liceului ,,Sever Bocu” Lipova.  Ziua festivă de încheiere a liceului, ultima strigare de catalog, ultimul clopoțel. Atmosfera orelor când profesorii îi ascultau pe elevi a fost înlocuită de sărbătoare și regret în același timp. Mulți dintre absolvenți parcă și-ar mai fi dorit să vină la liceu, să mai petreacă ceva timp cu colegii cu care s-au obișnuit în decurs de patru ani.  A dominat o atmosferă de sărbătoare, cu multe flori, felicitări și urări de bine, vedetele zilei fiind absolvenții, cei care au fost copleşiţi cu urări de bine, premii și lacrimi. Au participat profesorii, absolvenţii, părinţii şi rudele acestora,  reprezentanți ai Comunității Locale d-nul Petru COCIȘ(City Manager) și dra. Adela POPESCU(consilier al primarului).

Deschiderea oficială a festivităţii a făcut-o d-na director, prof. Oviduța BERINDEI, care a adresat absolvenţilor cuvinte calde, din sufletul unui om care serveşte şi păstoreşte atâtea suflete dornice de a învăţa… fericită şi împlinită profesional, pentru că împreună cu tot colectivul de profesori au reuşit să conducă şi să deschidă drumul către maturitate unei noi promoţii de tineri absolvenţi gata să îşi ia destinul în mâini… tineri, care vor duce cu ei mai departe şi renumele  Liceului  ,,Sever Bocu” Lipova.

După discursul d-nului Cociș PETRU, cuvântul de bun rămas al elevilor claselor a XII-a, ținut cu multă trăire de eleva Alexandra BURSUC și al clasei a XI-a ținut de elevul Petrică BECHEȘ a avut loc predarea cheii liceului de către elevii claselor a XII-a către colegii din clasele a XI-a ca simbol al continuității.

La finalul  premierii, d-na Director, prof. Oviduța BERINDEI a anunțat șefa de promoție a Liceului Sever Bocu Lipova – eleva Daniela Alexandra BURSUC din clasa a XII-a A.

         

Dragi elevi, azi vă luați rămas bun de la ultima  etapă cu adevărat importantă din viața voastră – liceul, de la profesorii voștri care au pus o temelie solidă în formarea voastră, de la colegii voștri mai mici cu care ați împărțit acești ani de școală. Fiți sănătoși și mergeți înainte pe drumul drept. Să creșteți oameni mari, dar să nu vă pierdeți raza de lumină din zâmbetul curat și copilăresc! Viața e plină de suișuri și coborâșuri, iar dacă „Ai câștigat – continuă, dacă n-ai câștigat – continuă!”. Avem încredere în voi!  Drum bun în viață! Succese și numai bucurii!

Diriginte clasa a XII-a A,
prof. Corina Berzovan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.