Ziua Educației

Educația este menirea noastră că dascali, oră de oră, an de an, facem educație celor ce le  vom preda ștacheta vieții.

             Fiecare știință este unică, fiecare aspect al vieții este unic in felul lui. Cel puțin la fel de importantă e cercetarea sinelui, ca fiecare să fie conștient de calitățile și defectele. Cunoașterea de sine duce la posibilitatea aprecierii aptitudinilor și talentelor personale ca pe temeiul lor să se poată construi caractere nobile.

              Cu prilejul Zilei Educației Liceul „Sever Bocu” a organizat vizionarea filmului Step up care are un mesaj realist-optimist exemplificând felul în care împrejurările vitrege ale vieții au în mijlocul lor sămânța binelui valorificată la timp.

             De asemenea elevul Petrică BECHEȘ din clasa a XII-a A coordonat de doamna profesor Cristina VANCU a susținut eseul cu tema „Educația pe tot parcursul vieții” și a obținut locul I.

Tot același eseu sub coordonarea doamnei profesor Ofelia MIU a fost susținut de către elevele din clasa a XII-a B Alexandra FLOREA și Adelina STOIAN care au obținut tot locul I, elevele Loredana TOAGER, Ileana BANCOȘ și Florentina LASCU din clasa a XII-a B locul II iar locul III a fost obținut de către elevele Lăcrămioara LINGURAR clasa a X-a C și Camelia BUDESCU clasa a IX-a A

Prof. Emanuela ANGHELUȘ a avut o dezbatere pe tema educației la clasa a XII-a C.

             Domnele profesoare Simona ROBA alături de clasa a X-a C și Simona CONSTANTINESCU, clasa a IX-a C , Florin GUI-BORZ clasa a V-a A au avut parte de o prezentare a muzeului si a vieții lui Sever Bocu, iar elevii clasei a V-a A coordonați de profesorii Florin GUI-BORZ au realizat picturi pe sticlă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.