Crăciunul este ziua în care s-a născut Iisus Hristos și este o sărbătoare aparte. În preajma Crăciunului există obiceiul de a merge cu colindul.

              E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea naşterii Mântuitorului Isus cuprinde sufletele şi le încălzeşte. În această zi Sfântă de Crăciun, să păstrăm gândurile bune şi frumuseţea sufletului ce străluceşte în fiecare dintre noi.

              Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuieşti pacea şi bunăvoinţa, să oferi din plin compasiune. În spiritul Crăciunului elevii clasei a IX-a A a Liceului „Sever Bocu” Lipova sub îndrumarea prof. diriginte Corina Berzovan au dus vestea nașterii Mântuitorului Isus Hristos la Centrul de ingrijire vârsnici „Bunătatea” din Arad, unde au împărțit daruri și au interpretat colinzi. Surprinşi de gestul frumos adresat lor în mod special, aceşti oameni minunaţi i-au primit cu emoţie puternică şi cu lacrimi în ochi. Emoțiile au fost și pentru copii, și au promis că se vor întoarce și cu alte ocazii.

Fie ca Sărbătorile de iarnă, cu zvon de cîntece şi clopoţei, să aducă fericire, sănătate şi căldură sufletească în căminul dumneavoastră!

Profesor,
Corina Berzovan

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.