În cadrul Proiectul Educațional „Unitate în diversitate” elevii clasei a IX-a A îndrumați de prof. diriginte Corina Berzovan au participat la Târgul de Crăciun organizat de Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” din Municipiul Arad.

                Într-o atmosferă de sărbătoare holurile școlii erau pline cu standuri amenajate, unde micuții comercianți își vindeau propriile produse, de la cozonac, prăjiturele și turtă dulce până la decorațiuni de Craciun și jucării. În sala special amenajată pentru concert era zarvă mare, colinde, obiceiuri de Craciun și dansuri tradiționale interpretate de elevii școlii. Am fost invitați și noi  în această atmosferă de sărbătoare interpretând sceneta „Nasterea Mântuitorului Isus Hristos”. Emoțiile nu au fost puține dar am reușit să ne ducem rolurile cu bine și să primim aplauze binemeritate. Mulțumim gazdelor noastre și promitem că o să revenim oricând suntem invitați.         

             Sfintele Sărbători de Crăciun să vă aducă fericire câtă poate moşul să ducă, bucurie, cât pot spiriduşii să care şi multă dragoste: câtă pot renii să zboare!”

                                                                                                 Prof.  Corina Berzovan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.