Clasa a V-a – „Săptămâna altfel”

În multe situații, noi cei ce credem că suntem maturi, cu principii si percepții, care pretind a fi la superlativ absolut, uităm poate prea des, că și profesorii au de invațat de la ființele minunate, pe care le numim… elevi.

Pentru elevii clasei a V-a A, ai școlii noastre, „Săptămâna altfel”, a fost un prilej de a ne cunoaște mai bine, de a ne apropia unii de alții, de a ne da seama că suntem ființe umane, cu suflete pline de lumină! Am invățat cum se circulă cu bicicleta pe drumurile publice, ajuțati fiind de Poliția orașului Lipova, iar in zilele următoare, ni s-a făcut foame, am invățat să gătim, să ne hrănim sănătos și să împărțim hrana și ceea ce avem cu cei nevoiași, ne-am răcorit sufletul la Mănăstirea Feredeu, iar în ultima zi, am vizionat un film educativ, apreciind lucrurile pozitive, dar și părțile pe care trebuie să le ameliorăm.

Pentru noi profesorii de la Liceul “Sever Bocu”, deveniți împreună cu elevii nostri o familie, socotim că am sădit în sufletele copiilor stele luminoase, care vor deveni în scurt timp, sori luminoși pe bolta neamului nostru. 

Diriginte, prof. Florin GUI-BORZ

2 thoughts on “Clasa a V-a – „Săptămâna altfel””

  1. Va multumim pentru educatia scolara,pe care o oferiti copiilor nostri,comunicarea si rabdarea cu fiecare copil in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.