Mărțișorul literar

Cu prilejul zilei de 1 martie, elevii clasei a V-a B, de la Liceul „Sever Bocu” Lipova, au hotărât să marcheze începutul primăverii într-o manieră inedită: au confecționat mărțișoare din lut, le-au pictat, au confecționat felicitări și, pentru ca bucuria să fie mai mare, au pregătit fiecărei doamne profesor câte o diplomă în semn de recunoștință pentru dedicarea și efortul depus.

            Și mesajul pe care felicitarea îl conține este unul inedit. În cadrul orei de limba și literatura română, câțiva elevi talentați, au compus o scurtă poezie prin care au transmis cele mai sincere și călduroase urări.

             „Cu prilejul acestei sărbători, elevii clasei a V-a B, au desfășurat o activitate creativă. Scopul acesteia a fost de a stimula creativitatea elevilor. Activitatea a început prin crearea unor modele de mărțișoare din pastă modelatoare, apoi, le-au pictat și au adăugat șnurul mărțișorului.” (Prof. Daiana ȘIMANDAN)

            Tot efortul pe care elevii l-au depus, a fost răsplătit prin acordarea unor diplome de participare la această activitate extracurriculară.

Pentru o clipă, ziua de 1 martie, a devenit una magică, datorită lor, celor mai minunați elevi!

Prof. Coordonatori: Diana OSTAȘ

                                Daiana ȘIMANDAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.