DOAR OAMENII POT ADUCE SCHIMBAREA

Școlile orașului sunt ale comunității acestui oraș. Dezvoltarea comunității depinde de noi toți locuitorii, conștienți fiind că avem interesul să stimulăm competența în toate domeniile prin instituțiile care au acest rol, în primul rând școlile orașului. În acest sens,viziunea Liceului „Sever Bocu” este formarea omului prin educație și cunoaștere, deschis dialogului și schimbării, tolerant, formarea de competențe și abilități necesare integrării în spațiul european, având ca misiune  „Formarea unor tineri responsabili, cu dragoste faţă de mediul înconjurător, cu o gândire critică, care să dobândească abilităţi profesionale, intelectuale și de comunicare, capabili de competiție și dezvoltare antreprenorială. ”

              În orașul nostru am întâlnit  oameni care înțeleg ideea de comunitate și rolul școlii în dezvoltarea comunității. Cu deosebit respect dorim să facem cunoscute persoanele care se implică în viața comunității și a școlii în special.

 Un astfel de om este  doamna  FRANCESCU RAMONA ANCUȚA, patron al firmei  SC CIUTAR TRANDIG SRL – PRĂVĂLIA NOUĂ.

 Liceul nostru a fost dotat cu 10 table magnetice atît de necesare și folositoare pentru desfășurarea activitățiilor didactice prin sponzorizarea făcută de această minunată doamnă a comunității noastre.

            Îi  mulțumim  pentru efortul dumneaei, suntem recunoscători că a ales să investească în liceul nostru!

Cu mult respect,

DIRECTOR,

 Prof. Corina BERZOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.