Motiv de mândrie la Liceul „Sever Bocu” Lipova

         Olimpiadele școlare și concursurile au fost și vor rămâne o modalitate de stimulare a gândirii și a creativității. În acest context, Liceul „Sever Bocu” Lipova se mândrește  cu rezultatele elevilor săi la Olimpiada de Religie, Olimpiada de Limba și Literatura Română- faza județeană, Concursul COMPER-limba română, precum și la  Concursul Național Zircon – Biologie.

        Eleva Kuczera Valentina, din clasa a IX a A, coordonată de d-nul prof. Sas Emanuel, s-a calificat la Olimpiada Națională la disciplina Religie.

       La Olimpiada de Limba și literatura română, faza județeană, eleva Balint Roxana din clasa a VII-a A a obținut locul trei (din 51 participanți) cu un punctaj de 92,5 și eleva Lupu Andreea, clasa a VII-a A, a obținut locul 7 cu un punctaj de 86 puncte. Elevul Hanțescu Bogdan din clasa a VI-a a obținut un punctaj de 84 puncte, clasându-se pe locul 12 din 59 participanți. Felicitări doamnei Prof. Vancu Cristina pentru coordonare și implicare.

         La concursul COMPER – limba română elevele Marc Antonia și Matei Larisa din clasa a V-a B, coordonate de profesor Ostaș Diana,     s-au calificat la faza națională, obținând 100 de punte.

        La Concursul Național Zircon organizat de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu” – Biologie, eleva Balint Roxana și eleva Lupu Andreea din clasa a VII-a A, coordonate de d-na profesor Berindei Oviduța, au obținut mențiune.

        Felicitări atât elevilor participanți, cât și domnilor profesori pentru rezultatele obținute!

        Succes elevei Kuczera Valentina la Olimpiada Națională!

        Suntem mândri de voi!

                       Director,

                                                Prof. Corina BERZOVAN

KUCZERA  VALENTINA
BALINT ROXANA
MARC ANTONIA
MATEI LARISA
HANȚESCU BOGDAN
ANDREEA LUPU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.