MOTIVELE DE MÂNDRIE CONTINUĂ LA LICEUL SEVER BOCU LIPOVA

                   Rezultatele muncii profesorilor și elevilor sunt o bucurie permanentă a liceului nostru. Suntem mândri cu rezultatele obținute, dorim să felicităm toți elevii participanți la concursuri și olimpiade precum și  pe profesorii lor.

              Inspectoratul Școlar Judetean Arad, în parteneriat cu Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Arad au organizat etapa județeană a concursul național cu finanțare din partea Ministerului Educației „Alege! Este dreptul tau”, inclus in CAEN 2022. Etapa desfășurată în 25.03.2022 la Colegiul Economic Arad, a fost adresată elevilor de liceu, aceștia parcurgând atât o probă scrisă a concursului, cât și o probă orală de prezentare a temei generale propuse de ANPC „Influența practicilor comerciale incorecte asupra deciziei tânărului consumator”.

Câștigătorul concursului, locul I – elevul Ștefoi Beniamin clasa X A va participa la etapa națională, profesor coordonator. Ocneriu Georgeta.

                Olimpiada pentru disciplne tehnologice ne-a adus două mențiuni, obținute de elevii Miculiț Raluca și Țigănașu Sebastian, clasa a XI-a A coordonați de doamnele profesoare Ocneriu Georgeta, Angheluș Emanuela și Constantinescu Simona.

                La Olimpiada de Limba engleza, etapa județeană elevele Botoș Claudia și Lupu Andreea au obținut premiul II, Onica Andrada premiul III  toate fiind eleve clasa aVII-a A și elevii Popa Daria Anastasia clasa a-IX-a A și Mânzat Răzvan clasa a-VIII-a A au obținut menține. Coordonator  profesor Dincă Eugen.                  Felicitări dragi elevi, felicitări stimați colegi pentru eforturile pe care le- ați depus pentru a face cunoscut numele liceului nostru prin aceste frumoase rezultate!

Director,

Prof. Corina BERZOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.