Săptămâna fructelor şi legumelor

             Stilul de viaţă sănătos este promovat în școala noastră, de la cele mai mici vârste, până la cele mai înaintate. Modul în care o facem este permanent, ori de câte ori este cazul. 

           În fiecare an, în luna noiembrie, avem dedicată o săptămână a fructelor şi legumelor, ca o sărbătoare,  în care ne manifestăm cu generozitate faţă de anumite categorii de persoane care duc lipsa acestora. Activitatea S.N.A.C.( Strategia Naţională de Acţiune Comunitară) este o activitate care include acţiuni caritabile, de ajutorare a celor nevoiaşi, activităţi de voluntariat în care sunt implicaţi zeci de elevi şi profesori voluntari.

            Și în acest an elevii Liceului Sever Bocu Lipova în parteneriat cu  Crucea Roșie Lipova reprezentată de domnul Stepan Radu, coordonator local SNAC – prof. Angheluș Emanuela au donat fructe și legume familiilor nevoiașe din orașul nostru.

            Elevii voluntari implicați  în această acțiune de împărțire a fructelor și legumelor sunt: Chirilă Paula, Covaci Loredana clasa a IX a B și Ardelean Bogdan clasa a XI a A.

          Ne-am implicat și noi cu dăruire și cu speranța că am reușit să aducem zâmbete calde si bucurie pe chipurile copiilor pe care i -am cunoscut. 

Multumim părinților pentru sprijinul acordat in demersul acestor activități!

          Mulțumim tuturor celor implicați în această activitate!

                                                                                                                                          Director,

                                                                                                                         Prof. Corina Berzovan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.