Interviu de angajare în cadrul Firmei de exercițiu la Liceul Sever Bocu Lipova

Elevii clasei a XI-a A Economic de la Liceul Sever Bocu Lipova au susținut în data de 29.11.2022 un interviu de angajare la firma de exercițiu F.E. Selectro-Mobi S.A. pentru compartimentele: contabilitate, resurse umane, marketing și comercial.

            Elevii au prezentat comisiei un CV în format european, o scrisoare de intenție și au răspuns cu sinceritate la toate întrebările adresate de către comisia de evaluare, întrebări utilizate frecvent în cadrul interviului de angajare la firmele reale. Elevii intervievați s-au descurcat onorabil și au tratat cu multă seriozitate acest exercițiu de maturitate, am putea spune, care i-a pregătit și familiarizat cu examenele si concursurile cu care se vor confrunta în viitor pe piața muncii.

            Doamnele profesoare Ocneriu Georgeta și Angheluș Emanuela împreună cu membrii echipei de intervievare:

  • Ardelean Bogdan- Manager General
  • Pantea Beatrice- Manager compartiment  Comercial
  • Lucuța Bianca- Manager compartiment Marketing
  • Cherci Adelin- Manager compartiment financiar-contabil
  • Stoian Denis- Manager compartiment Resurse Umane

au evaluat CV-urile, scrisorile de intenție precum și răspunsurile candidaților și au hotărât angajarea acestora în cadrul firmei.

            Toată această activitate s-a desfăsurat într-o atmosferă de concurență reală, elevii nefiind lipsiți de inerentele emoții caracteristice unei astfel de situații. Simularea a fost foarte apropiată de realitate și cu siguranță astfel de exerciții sunt benefice elevilor, obișnuindu-i cu pașii pe care tebuie să-i urmeze atunci când vor intra pe piața muncii.

Le dorim de pe acum mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.