,, Bucuria Crăciunului,, la Liceul Sever Bocu Lipova

             Cele mai așteptate sărbători sunt cele de iarnă, iar dintre acestea sărbătoarea Crăciunului. La orice vârstă sărbătoarea Crăciunului este percepută ca o sărbătoare a bucuriei care face să înflorească în sufletele noastre bunătatea, frumusețea, toleranța, credința, speranța, tot ce are omul mai nobil.

             Pe bună dreptate se spune că dacă spiritul Crăciunului ar ține tot anul am putea să trăim cu toții într-o lume mult mai bună.

            Crăciunul este ziua în care s-a născut Iisus Hristos și este o sărbătoare aparte. Atmosfera de Crăciun ne aduce bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun. Să nu uităm de îndrăgitele colinde care însoțesc aceste sărbători minunate.

             Serbarea de Crăciun organizată de elevii liceului nostru,  a adus un moment de bucurie și nostalgie tuturor celor prezenți în sală prin frumoasele colinde prezentate

                   Mulţumim colindătorilor, pentru bucuria pe care ne-au adus-o, pentru emoţia transmisă și pentru efortul lor de a păstra tradiția vie.

               Prin superbele lor colinde, ne-au transmis nu doar urări, ci şi multă căldură şi bucuria de a duce mai departe tradiţia și obiceiurile păstrate din bătrâni.

               Noi le mulţumim, încă o dată, tuturor, îi încurajăm să ducă mai departe aceste tradiţii, care ne amintesc de origini şi de frumuseţea datinilor strămoşeşti şi le urăm, să se bucure de liniştea şi căldura acestor Sfinte Sărbători împreună cu familiile lor şi să întâmpine Noul An sănătoşi şi fericiţi!

                                                                                               Director,

                                                                                    Prof. Corina Berzovan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.