Rezultate deosebite la Olimpiada Județeană de Tehnologii

     

                   Ne bucurăm pentru fiecare succes obținut de elevii noștri. Ne simțim mândri pentru rezultatele lor în care se regăsesc eforturile comune profesori- elevi.

                      La etapa județeana, Olimpiada Tehnologii – profil Servicii , domeniu Economic Administrativ Comert, elevii nostri Cherci Adelin si Pascut Ligia din clasa a XI-a, au obținut locurile II, respectiv III, în urma unei munci susținute de pregătire pe tot parcursul anilor de liceu. Trebuie să menționăm și efortul și seriozitatea doamnelor profesoare care i-au pregătit pentru acest concurs: Ocneriu Georgeta, Anghelus Emanuela si Constantinescu Simona, olimpiada fiind interdisciplinară: Contabilitate, Administrea firmei și Marketing.

                    Cu atât mai lăudabil este succesul obținut, fiind foarte greu să excelezi la mai multe discipline. Respectarea traditiei profilului liceului nostru este foarte importantă pentru noi cei care facem parte din această școală și ne dedicăm o bună parte din viață educației elevilor noștri. În fiecare an obținem rezultate foarte frumoase la olimpiade și concursurile de specialitate și ne mândrim cu mulți dintre elevii noștri care îmbrățișează această frumoasă meserie: Contabil – Economist, mulți dintre ei ocupând funcții importante în orașul nostru, dar și în județ.

                   Felicităm în primul rând elevii, dar și colectivul de cadre didactice din Catedra Tehnologii.  

                                                                                                                        Director,

                                                                                                          Prof. Corina BERZOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.