Activitatea: „Mâini dibace pentru mama‟

În săptămâna  06-10 martie s-a desfăşurat  la Liceul ,,Sever Bocu‟, ,,Şcoala altfel‟. În cadrul acestei săptămâni, pe lânga alte activităţi frumoase desfăşurate, am avut o activitate deosebit de interesantă cu preșcolarii de la Grădinița PP  și Grădinița PN 1.                                      

   Sărbătorind, în data de 8 Martie ,,Ziua mamei‟, elevii clasei a VIII-a A împreună cu doamnele profesoare Constantinescu Simona şi Tusa Corina au participat  la Grădiniţa cu ,,Program prelungit‟ și  la Grădiniţa cu program normal Nr. 1 împreună cu doamnele educatoare Cleuţa Valentina, Banciu Daniela şi Suceava Landiana, la  activitatea ,, Mâini dibace pentru mama‟.

              În cadrul acestei activități, copiii din clasa a VIII- a A împreună cu preșcolarii de la cele trei grupe au confecţionat felicitări pentru mămici.  Prin intermediul acestei acțiuni s-a urmărit dezvoltarea deprinderilor de a decupa şi de a lipi diferite modele de flori, de inimioare şi alte forme, dezvoltarea simţului estetic pentru o realizare cât mai frumoasă a felicitărilor, socializarea între preşcolari şi elevii de gimnaziu;

                   La finalizarea felicitărilor, elevii de gimnaziu i-au ajutat pe preşcolari să scrie mesaje dedicate  mamelor.

                  S-a creat un mediu plăcut între preşcolari şi şcolari, iar cadrele didactice au îndrumat activitatea şi s-au realizat modele deosebite de felicitări. La încheierea activităţii, elevii au dăruit cu mult drag dulciuri celor mici.   

                                                                                                                 Prof. Corina Tușa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.