PERSONALITĂȚI LOCALE

În cadrul „Săptămânii Altfel‟, data de 8 martie a fost un prilej de bucurie pentru elevii Liceului „Sever Bocu‟ din Lipova. Într-un cadru armonios, la Primăria Orașului Lipova, în Sala Festivă, a avut loc o activitate dedicată unei mari personalități a orașului Lipova, Sever Bocu. Dat fiind faptul că această activitate s-a derulat într-o zi dedicată doamnelor, doamna muzeograf Corina Dubeștean a adus-o în atenția noastră, a celor prezenți, pe Marilena Bocu, prima femeie primar din vestul țării. Totodată, s-a urmărit și un film care are în vedere Morile de Apă de la Roșia, modul în care au fost construite și au funcționat. Pe această cale îi mulțumim doamnei muzeograf și îi suntem recunoscători pentru dăruirea cu care ne oferă atâtea informații utile pentru noi.

De asemenea, acțiunea a continuat și cu un program de ziua mamei. Corul Școlii, coordonat de doamna profesor Raluca Rașca, i-a încântat pe cei prezenți cu „Imnul Școlii‟, dar și cu o melodie dedicată femeilor. S-au recitat poezii de către două eleve din clasa a VIII-a, Andrada Onica și Natalia Stancu. Elevul din clasa a VII-a, Bogdan Hanțescu, a adus un strop de fericire pe chipul tuturor cu două cântece dedicate mamei.

La finalul acestei activități, câțiva elevi ai școlii, coordonați de doamna profesor Daiana Șimandan, ne-au încântat cu un dans popular.

Mulțumim tuturor celor implicați în această activitate, conducerii Primăriei Lipova că ne-a găzduit în sala festivă a instituției oferindu-ne un cadru festiv, primitor și plăcut.

Pentru interesul, munca și seriozitatea de care ați dat dovadă, vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.