Rezultat remarcabil  la Olimpiada de Religie  Ortodoxă 2023

                     Este al doilea an consecutiv în care Liceul „Sever Bocu” Lipova reușește să obțină locul I  la etapa judeteana, la Olimpiada de Religie -cultul ortodox.

                    Olimpiada a fost organizată în 18 martie la Seminarul Teologic Arad cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Dr. Timotei Seviciu și sub atenta grijă a doamnei inspector școlar pentru disciplina religie Veronica Sirca.

                   Disciplina religie, spre deosebire de alte discipline care se adresează minții, se adresează sufletului, astfel încercăm sa îi învățăm pe copii să-L iubească pe Dumnezeu, să-și iubească părinții și semenii și să aplice în viață ceea ce învață.

                  Eleva Kuczera Valentina a obținut cea mai mare nota acordată 9.30 calificându-se pentru a doua oară consecutiv la etapa națională. La olimpiadă au participat elevi din mai multe școli ale județului Arad. Subiectele au fost de complexitate medie urmărind mai mult modul de gândire și exprimare al elevilor, viziunea lor asupra conceptelor și totodată nivelul pe care aceștia îl dobândesc cu privire la știința teologică.

Felicitări, Valentina, felicitări pentru domnul profesorul Sas Emanuel, vă  dorim succes la etapa națională care anul acesta va avea loc în municipiul Arad.

Kuczera Valentina clasa a X a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.