Rezultate bune ale elevilor Liceului „Sever Bocu‟ la Concursul   „Alege este dreptul tău”

                   Vineri, 17.03.2023 a avut loc la Colegiul Economic Arad, etapa județeană a Concursului „Alege este dreptul tău”, cu sprijinul Autorității Naționale pentru protecția consumatorilor și  Inspectoratului Scolar Judetean. Concursul s-a bucurat de succes în rândul elevilor și profesorilor fiind considerat o variantă de formare a unor consumatori conștienți de drepturile lor, care vor ști să aleagă produsele si serviciile oferite pe piata, in corespondenta cu interesele lor. Totodata ei vor ști să sesizeze abuzurile operatorului economic și vor ști să ceară calitate, refuzând produsele necorespunzătoare, sau neetichetate corect.

                La concurs au participat elevi din clasele I – XI de la scolile din judetul Arad.

                Din cadrul liceului nostru au participat elevii Stefoi Beniamin clasa a XI-a A, Popa Daria clasa a X-a A și Lascu Roberta din clasa a IX-a A. Elevii au obtinut mentiunea I, mențiunea II și respectiv mențiunea II, fiind îndrumați în redactarea lucrărilor prezentate după susținerea probei scrise, de d-nele profesoare Ocneriu Georgeta, Constantinescu Simona și Angheluș Emanuela.

               Suntem mândri de elevii nostri și îi felicităm pentru că au dat dovadă înca o dată de buna pregatire care se ralizeaza an de an în liceul nostru.

                                                                                                                                                               Director,                                                                                                                                                          Prof. Corina BERZOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.