Rezultate excelente la Concursul de economie „Virgil Madgearu”

Universitatea  de  Vest  „Aurel Vlaicu” împreuna cu Inspectoratul Școlar Județean Arad au organizat, cu ocazia Târgului Educației, în data de 05.05.2023, a X-a Ediție a Concursului de economie „Virgil Madgearu‟ pentru studenți si elevi, la sala Expo Arad.

                La nivel liceal au participat șase licee din judetul Arad cu câte doi elevi din clasele a XI-a si a XII-a, specializarea  „Tehnician in activitați economice”.

                Concursul s-a desfășurat în două etape – prima etapă eliminatorie pentru cei care nu reușeau să realizeze punctajul cerut, constând în 30 de întrebari tip grilă și un timp de formulare a răspunsurilor de 45 de minute și a doua etapă cu 15 întrebări de o dificultate sporită și un timp de formulare a răspunsurilor de 30 de minute.

                 Din partea Liceului Sever Bocu au participat elevii Adam Paul și Cârmaci Răzvan din clasa a XII-a A și elevii Ardelean Bogdan și Stănescu Paul din clasa a XI-a A. Suntem mândri că elevii noștri s-au clasat pe locul II, dând dovadă de o bună si temeinică pregatire de specialiate.

                 Felicităm elevii pentru rezultatul obținut și, de asemenea, felicităm doamnele profesoare de la Catedra Tehnologii pentru efortul depus în pregătirea cu dăruire și consecvență a elevilor la disciplinele de specialitate economică.

                                                                                                                   Prof. Ocneriu Georgeta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.