Ziua Porților Deschise – Porți deschise către Viitor

Porțile Liceului „Sever Bocu” Lipova s-au deschis pentru absolvenții claselor de a VIII a din Lipova și localitățiile învecinate pentru a face cunoscută oferta  educațională a anului școlar 2023-2024, condițiile în care ne desfășurăm  activitatea, proiectele în care școala este implicată și bineînțeles pentru a se întâlni cu  profesorii  liceului nostru.  Ne-am bucurat de prezența unui număr foarte mare de elevi, de interesul manifestat pentru activitățile noastre și dorința lor de a reveni în toamnă în calitate de elevi ai liceului.  Elevii claselor de liceu au  asigurat o primire călduroasa vizitatorilor noștri cărora le-au fost ghizi  in vizitarea sălilor de clasă, laboratoare și chiar participarea  la unele ore de curs. Am realizat o întâlnire live cu  colegii noștri profesorii: Dincă Eugen, Constantinescu Simona și elevii  clasei a X a A care își desfășoară stadiul de pregatire practică de trei săptămâni în Spania –Granada în cadrul Proiectului Erasmus+.

           Experiențele profesionale și culturale trăite în aceste trei săptămâni de către elevi, au fost descrise în transmisie directă de către eleva Bocicu Ana-Maria.

           Mulțumim domnilor directori ai școlilor din Lipova, Păuliș, Zăbrani, Bârzava, Ususău care au făcut posibilă deplasarea elevilor, domnilor profesori însoțitori  și nu în ultimul rând elevilor care ne-au vizitat.

                                                                                                                                                                                

Director,

Corina BERZOVAN

One thought on “Ziua Porților Deschise – Porți deschise către Viitor”

  1. Un excelent parteneriat intre scolile din comunitatea locala a oferit posibilitatea elevilor interesati sa se familiarizeze cu oferta educationala a liceului „Sever Bocu” Lipova si activitatile sale. Personalul din liceu si elevii au contribuit la organizarea acestei activitati, demonstrand ca inteleg sa afilieze cel mai bun interes al elevilor si perspectivelor lor in acest an scolar. Elevii claselor de liceu au oferit un ghidaj foarte profesionist care este cu adevarat incurajator si onorabil. Experientele de calatorie si studiul de caz in Spania au fost dovada implicarii intensive a profesorilor si a capacitatilor lor pentru a oferi experiente memorabile elevilor. Multumit directorului pentru toate eforturile depuse si pentru contributia la dezvoltarea profesionala a elevilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.