Festivitate de deschidere a anului școlar la Liceul „Sever Bocu‟ Lipova

Festivitatea de deschidere a noului an școlar a debutat cu un cuvânt de bun venit a doamnei director Corina BERZOVAN, fiind urmată de o slujbă de  binecuvântare oficiată de părintele Moț Raul, care a transmis elevilor un mesaj de speranță și încredere în propriile lor capacități.

               Evenimentul a fost onorat și de prezența domnului Comandant al Poliției Lipova, Trif Marius, care a transmis un mesaj din partea Ministerului de Interne, asigurând elevii de sprijinul și colaborarea autorităților în crearea unui mediu școlar sigur și prosper.

               Liceul  noastru  ține  cont  de  aspiraţiile elevilor și ale părinților pentru un proces de învăţământ modern, printr-o comunicare deschisă, fructuoasă, pentru a promova  valorile noastre morale:responsabilitate, încredere, seriozitate, punctualitate, toleranță,  profesionalism, calitate, comunicare, implicare, integrare, spirit de echipă şi spirit civic.        

             Dragi copii, vă doresc multă sănătate și succes, un an plin de reușite! Să vă respectați și să vă iubiți profesorii și părinții, să învățați cu drag, să vă prețuiți prietenii!

             Stimati colegi, aveți  tot respectul și susținerea mea, vă doresc sănătate, putere de muncă și satisfacții profesionale. Un an școlar plin de succese și împliniri!

            Colegilor din corpul administrativ, nedidactic și auxiliar, le urez putere de muncă și îi asigur de respectul și de sprijinul meu.

                                                                                             Director:

                                                                                     Prof.  Corina Berzovan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.