”Let’s Do It, Romania!” 2023

”Let’s Do It, elevi ai Liceului „Sever Bocu” Lipova

             Voluntarii din toată țara sunt invitați pe 16 septembrie la curățenie, să redea frumusețea naturii, să strângă deșeurile, dar și să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune.

             „Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care își propune curățarea deșeurilor din arealele naturale într-o singură zi. “Let`s Do It, Romania!” face parte din initiațiva globală “Let`s Do It World!”, alături de alte 190 de țări din întreaga lume, una dintre cele mai mari mișcări de voluntariat din lume.

              Ne-am alăturat și noi, elevi, cadre didactice la această acțiune de ecologizare, împreună să  redăm frumusețea naturii și a orașului Lipova. Cu toții ne dorim un oraș frumoas, dezvoltat și curat.. Este la îndemâna noastră să o facem așa, iar curățenia fără implicarea noastră, a tuturor cetățenilor, nu poate exista.

              Mulțumim părinților care au făcut posibilă prezența copiilor, tuturor elevilor de gimnaziu și liceu care au participat în număr foarte mare, și  tuturor cadrelor didactice ale liceului nostru pentru supravegherea și coordonarea activității.

              Felicitări tuturor celor implicați în acest proiect!

                                                                                                                      Director,

                                                                                                          Prof. Corina BERZOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.