SNAC – Sistemul Național de Acțiune Comunitară

              O Asociație națională ce dezvoltă și promovează activitățile de voluntariat realizate de către elevi și cadre didactice în comunitatile locale din România pentru a facilita integrarea sociala a tuturor persoanelor dezavantajate.

              Accentul se mută tot mai mult pe dezvoltarea comunităţilor locale, pe conştientizarea nevoilor acestora şi pe valorificarea resurselor umane şi materiale de care dispun. Astfel, schimbarea mentalităţilor oamenilor devine tot mai importantă. Oamenii învaţă să-şi identifice problemele dar şi modalităţile de rezolvare a acestora, învaţă să trăiască în şi prin comunitate, ca parte integrantă a acesteia. Şcoala de astăzi nu mai cere individului doar cunoştinţe teoretice şi profesionale. Ea cere şi abilitatea de a trăi împreună cu ceilalţi într-o comunitate unită şi solidară.

                ″Bine faci,bine primești″  este mesajul care ghidează elevii noștri în activitățile de voluntariat.  Mulțumim părinților care ne sprijă în aceste activități, mulțumim elevilor care se implică în toate activitățile de voluntariat. Munca lor și a dascălilor a fost răsplătită în cadrul Galei Voluntariatului organizată de către Inspectoratul școlar prin doamna inspector Moler Camelia.

                  Mulțumim frumos pentru recunoașterea muncii depuse.

                                                                                                                           Prof.Angheluș Emanuela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.