LICEUL „SEVER BOCU” ÎN PARTENERIAT CU SPANIA

Erasmus +1- 2023 Proiect de mobilitate, acțiunea cheiei 1- Formare Profesională- VET, se află la a treia mobilitate care se desfășoară în perioada 22.10- 11.11.2023, participă la mobilitate 21 de elevi ale claselor a XII – economic și comerț

Proiectul  cuprinde două aspecte: îmbunătățirea competențelor profesionale și formarea unor abilități profesionale și sociale  noi, precum și lărgirea orizontului cultural prin educație non-formală în cadrul excursiilor organizate prin proiect după orele de practică și în weekend.

        În perioada proiectului  elevii vor efectua stagiile de instruire practică în domeniul financiar contabil pentru clasa a XII a A și „Oferta de mărfuri”la  clasa a XII a B.

Elevii participanți din clasa a XII a A: Ardelean Bogdan, Breha Larisa, Cherci Adelin, David Alexia, Klepp Lucas, Lucuța Alexandru, Lucuța Bianca, Pantea Beatrice, Pantea Bianca, Sălășan Cristian, Secoșan Alexandra, Stoian Denis, Tuduri Adelin și clasa a XII a B: Stănescu Gabriela, Corbei Constantin, Ștef Samuel, Mihai Eunicia, Hangan Mariana, Jivarici Andreea, Siminic Lorena și Mereuță Iasmina. Primul week-end s-a desfășurat cu excursii în orașe încărcate de istorie:  Cordoba, Malaga și o incursiune în lumea animalelor și a științei la Muzeul de științe din Granada. Deschiderea festivă a stagiului a avut loc în 21.10.2023 la sediul Organizației intermediare din Granada și desfășurarea zilelor de practică.

                                                                                               Director,

                                                                              Prof. Corina BERZOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.