Simularea interviului de angajare în cadrul F.E.COSMOVEST S.R.L. la Liceul „Sever Bocu” Lipova

            În data de 20.11.2023, la Liceul ”Sever Bocu” Lipova, elevii clasei a XI a A,  domeniul Servicii, specializarea ,,Tehnician în activități economice,, au avut emoții participând la susținerea simulării unui interviu de angajare în cadrul firmei de exercițiu.

           De dimineață, îmbrăcați office, cu CV-urile, scrisorile de intenție și fișele postului în mână, elevii și-au depășit emoțiile și au demonstrat comisiei de examinare de ce sunt ei în stare.

           Din comisie au făcut parte doamnele profesoare de specialitate economică: Loviște Georgeta, Angheluș Emanuela-profesor coordonator al firmei de exercițiu, și prof.  Constantinescu Simona.

          Am fost plăcut impresionate să vedem cât de pregătiți și cât de convingători pot fi elevii noștri când își doresc un post într-o firmă.

          Au promovat cu toții acest examen cu rezultate foarte bune, și au fost numiți în funcțiile de manager și șefi de compartimente următorii elevi:

   Bocicu Ana-Maria: Manager

   Popa Anastasia-Daria: Director financiar-contabil

   Cristurean Raul-Gabriel: Director resurse umane

   Necula Marisa-Alexandra: Director marketing

   Kuczera Valentina-Alina: Director comercial.

           După promovarea selecției de către șefii de compartiment, aceștia s-au alăturat doamnelor profesoare din comisie pentru recrutarea și selecția candidaților pentru posturile din compartimentele menționate anterior.

           Selecția s-a desfășurat pe parcursul a aproximativ 3 ore, timp în care fiecare participant și-a luat rolul în serios, creându-se astfel o atmosferă de muncă specifică firmelor reale.

            Considerăm benefică această activitate pentru viitorul profesional al elevilor noștri, și îi felicităm pentru implicarea și seriozitatea de care au dat dovadă.

                                                                                                         Prof. Loviște Georgeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.