Astăzi 5 decembrie marcăm ,, Ziua Internațională a Voluntariatului,,

Ziua Internațională a Voluntariatului este marcată anual pe data de 5 decembrie. Aceasta a fost înființată în anul 1985, de către Organizația Națiunilor Unite. Cu scopul de a oferi tuturor organizatiilor de voluntari, cât si voluntarilor individuali oportunitatea de a se face remarcați datorită contribuțiilor.
Pe glob sunt aproximativ un miliard de voluntari, care îşi dedică timpul, abilităţile şi pasiunea pentru a face lumea un loc mai bun. Adesea sunt primii care acţionează în momentele de criză. Ei creează legături sociale şi dau glas grupurilor marginalizate şi vulnerabile, contribuind la construcţia de comunităţi rezistente, ajutând oamenii să facă faţă dezastrelor naturale, instabilităţii politice, şocurilor economice şi a altor presiuni.
Elevii Liceului ,,SEVER BOCU,, LIPOVA marchează această zi prin donarea de produse alimentare unor familii nevoiașe din orașul nostru.
Mulțumim tuturor elevilor implicați, profesorilor și nu în ultimul rând părinților care ne sprijină în toate acțiunile de voluntariat pe care le dăsfășurăm.

Director,
Prof. Corina BERZOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.