Locul I la ONSȘ – faza județeană volei băieți, gimnaziu

      Ieri, 13 decembrie 2023, s-a desfășurat etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar,  volei gimnaziu – băieți. Într-o atmosferă deosebită generată de nivelul acestei competiții,  echipa Liceului “Sever Bocu” Lipova a reușit să obțină locul I, câștigând toate meciurile cu scorul de 2-0.

     Având în componență elevii: Nemeș Lucas, Sălășan Raul, Stoleru Vlad, Tusa Raul, Drăgănescu Radu, Duca David(clasa a VIII-a ), Petrovici Alexandru, Motrescu Matias(clasa a VII-a), Corbei Alin(clasa a VI-a), Neculcea Răzvan și Haiduc Alexandru(clasa  a V-a),  echipa liceului nostru coordonată de către domnul profesor Popa Sergiu a dovedit că este  cea mai bună echipă de volei băieți gimnaziu pe județul Arad, astfel că va reprezenta județul nostru la faza zonală.

   Bravii noștri elevi au dominat autoritar toate partidele, reușind să învingă fără a pierde vreun set.

   Este al doilea an școlar consecutiv când echipa noastră reprezintă cu mândrie județul Arad la faza zonală, anul trecut reușind chiar calificarea la faza națională.

  Totodată, s-au mai obținut și următoarele premii speciale individuale:

  •  cel mai bun trăgător: Nemeș Lucas
  •  cel mai bun serviciu: Petrovici Alexandru

              „A fost o muncă dificilă, de 3 luni de zile cu antrenamente săptămânale, dar am reușit sa culegem roadele după acest efort continuu. Acești băieți merită toate felicitările, deoarece am început aproape de la zero. A fost o provocare mare atât pentru mine cât și pentru ei. Felicitări băieților din tot sufletul!” a declarat cu bucurie domnul profesor Sergiu Popa la finalul competiției.

          Trebuie menționat că, pe tot parcursul competiției, băieții au fost susținuți de o inimoasă galerie  formată din câțiva elevi ai liceului nostru.

          Felicitări campionilor și succes mai departe!

                                                                                                                     Director,

                                                                                                         Prof. Corina BERZOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.