Simularea interviului de angajare la clasa a IX a B – LICEUL ,, SEVER BOCU,, LIPOVA

           Prin acest joc de rol înveți cum să fii remarcat în rândul candidaților intervievați, să conștientizezi sensul anumitor întrebări capcană și să poți oferi răspunsuri bine gândite.
            Scopul este ca la finalul unui interviu, recrutorul să aibă suficiente motive pentru a te alege pe tine în rolul job-ului vacant. 

               Atunci când ești în căutarea unui loc de muncă, unul dintre lucrurile cărora le acorzi foarte multă atenție este CV-ul. Construit în mod corect, cu detalii care să capteze atenția, un CV te poate propulsa pe lista scurtă a persoanelor care ajung să susțina interviul de angajare.

              Elevii clasei a IX a B – specializarea Tehnician în activități de comerț au participat la primul interviu de angajare la firma pe care au deschis -o,  FE ,,LA DOI METRI,, SRL având ca și obiect de activitate – ,,Comercializarea produselor alimentare,, .  Prezentarea la interviu s- a făcu pe baza CV- ului pe care fiecare în parte l-a completat cu maximă atenție și seriozitate.

              CV-ul este un instrument important, deoarece acesta poate convinge angajatorul că suntem candidatul potrivit pentru job-ul pe care îl are disponibil, în cazul în care este bine realizat și candidatul îndeplineste cerințele postului. Cu ajutorul lui, putem să obținem mult mai ușor interviuri de angajare, iar pe angajați îi ajută să găsească mai ușor candidații pentru job-ul pe care îl au deschis.

                Îmbrăcați frumos, cu emoție și multă implicare au trecut cu bine de întrebările adresate și în final toți au fost angajați pe posturile la care au aplicat.

                Felicitări tuturor pentru prezentare și seriozitate!

                                                                                                                  Director,

                                                                                                  Prof. Corina BERZOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.