LOCUL II LA ONSȘ – FAZA JUDEȚEANĂ VOLEI BĂIEȚI, LICEU

      Marți, 20 februarie 2024, s-a desfășurat etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, volei liceu – băieți.

     Echipa Liceului “Sever Bocu” Lipova a reușit să obțină locul II, pierzând un singur meci, cel din finală, cu echipa  Colegiului Naţional „Preparandia – Dimitrie Ţichindeal”. Finala a fost una extrem de disputată, echipa noatră irosind în primul act  patru mingi de set.

     În faza grupelor a învins cu acelați scor 2-0 echipa Liceului Tehnologic „Sava Brancovici” Ineu, respectiv pe cea a  Colegiului  Naţional „Elena Ghiba Birta”. În semifinale echipa liceului nostru a trecut de echipa Liceului Teologic Baptist  cu scorul 2-1.

     Echipa liceului nostru, coordonată de către domnul profesor SERGIU POPA, a avut următoarea componență: KLEPP LUCAS, STOIAN DENIS, MUNTEA NICOLAE, STĂNESCU PAUL(clasa a XII-a), MICULIȚ ALBERTO, COTOC EMANUEL, CRĂCIUNESCU ROBERTO (clasa a X-a), CONSTANTINESCU FLAVIUS, IOVESCU DENIS și RĂILEANU ALIN(clasa a IX-a).

    Elevul nostru KLEPP LUCAS a primitpremiul pentru cel mai bun trăgător al competiției.

    Felicitări băieților pentru parcursul remarcabil la această competiție, pentru implicarea la toate activitățile care au precedat-o, pentru motivația de a-și îndeplini sarcinile, de a contribui cât mai eficient la succesul echipei; în definitiv, de a valorifica toate deprinderile însușite separat sau prin legături de elemente  ce se succed logic pe parcursul jocului!

     Felicitări domnule profesor Popa Sergiu!

Director,

       Prof. Corina BERZOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.