„Omul sfințește locul, nu locul pe om”

        Există un vechi proverb în popor, plin de înțelepciune: „Omul sfințește locul,  nu locul pe om”. Semnificația acestuiu proverb este că omul, oriunde s-ar duce, poate să schimbe locul într-unul mai bun și mai rodnic prin personalitatea sa și prin competența în profesia pe care o practică.

            Cunoscutul proverb induce ideea, că omul lasă niște urme frumoase acolo unde muncește, creează, învață, se implică în acțiuni caritabile.

            Evident, pentru a lăsa niște urme de folos pentru ceilalți trebuie să existe dorință, bunăvoință, atitudinea corespunzătoare, dar în primul rând competențele necesare.

              Acest om deosebit care a reușit să aducă zâmbete pe fețele micuților preșcolari  și a părinților lor,  ,,sfințind locul″,  este domnișoara educatoare BUDEA DANIELA. Datorită dragostei pe care le-o poartă copiilor a luat decizia  de a face ceva pentru aceștia.

              Inițiativa de a renova și  moderniza grădinița, a fost posibilă prin munca depusă alături de părinți, Asociația „Micul Eden Șoimoș”,  părintele paroh  de la Biserica Ortodoxă Șoimoș, Jivănescu Vasile și „Asociația Voluntarilor”din Arad care au sponsorizat cu mobilier, jucării și alte materiale didactice ca astăzi grădinița să capete o cu totul altă înfățișare.

              Felicitări pentru acest proiect, aveți tot respectul nostru, suntem mândrii că avem asemenea cadre didactice și oameni preocupați de a face bine în jurul lor.

              Dorim să mulțumim părinților, fără de care acest proiect nu ar fi putut prinde contur. Vă mulțumim că ați fost alături de domnișoara educatoare, că ați sprijinit- o în toate activitățile, că ați rupt din timpul dumneavoastă liber pentru a face un loc de poveste pentru copii dumneavoastră.

            Mulțumim tuturor persoanelor implicate și dorim ca exemplul lor să fie un început în unitatea noastră.

                                                                                                                Director,

                                                                                                    Prof. Corina BERZOVAN          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.