„Managementul stresului”

              Vineri — 29.03.2024, reprezentanții Facultății de Sociologie și Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara au fost alături de elevii claselor a XI-a și a XII-a din cadrul Liceului ,,Sever Bocu″, Lipova.

            Scopul acestei activități a fost acela de informare a elevilor pe tema ,,Managementul stresului″. Stresul este considerat boala secolului și, din păcate, face parte din viața noastră, după cum arată statisticile oficiale. Gestionarea stresului este o abilitate esențială în epoca modernă, deoarece societatea actuală, foarte ocupată, le cere oamenilor să facă față multor responsabilități și provocări, ceea ce poate îngreuna gestionarea bunăstării mentale și fizice.

          Managementul stresului se referă la un spectru larg de tehnici menite să controleze și să reducă nivelul de stres al unei persoane pentru a îmbunătăți funcționarea zilnică și pentru a menține sănătatea mentală și fizică.

           Înțelegerea cauzelor profunde și recunoașterea semnelor de stres reprezintă primul pas către un plan eficient de gestionare a stresului.

         Mulțumim reprezentanților Facultății de Sociologie și Psihologie pentru ajutorul dat elevilor noștri prin discuțiile avute și sfaturile oferite!

Director,

Prof. Corina BERZOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.